Technikai információk

Technikai információk

Bázis

A rendezvény helyszíne a Debreceni Egyetem (Debrecen, Egyetem tér 1.) főépülete (N47° 33.222', E21° 37.288').  A rendezvény ideje alatt a Debreceni Egyetem Egyetem téri területe ingyenes parkolási lehetőséget biztosít a résztvevők számára. Behajtás az egyetemi területre a II. számú kapun (N47° 33.206', E21° 37.241') keresztül.

Megközelítés

A vonattal érkező résztvevők részére a legcélszerűbb megközelítési mód a vasútállomás előtti megállóból induló 1-es számú villamos igénybe vétele, amelyről az Egyetem megállóban kell leszállni. Innen kb. 100 méter séta a főépület.

A személygépkocsival érkező résztvevők részére a leggyakrabban bevált útvonalak a következők:

  •  M35 autópálya esetén: Lehajtás Debrecen/Hortobágy lehajtón, az Interspar/Praktiker (bal oldalon) utáni kereszteződésben balra kanyarodva az Egyetem sugárútra. Az út végén balra megkerülve az egyetemi parkot, közelíthető meg a parkolóhely.
  • 4 főútvonal esetén: Nyíregyháza irányából Debrecen tábla után azonnal jobbra, majd balra, majd jobbra.  Áthaladva az erdőn, követve a villamos pályát a második villamos megállóban elérjük a főépület közvetlen környezetét. A parkoló a park túloldalán van, így azt félkörben jobbra tartva meg kell kerülnünk. Budapest irányából érkezve az első adandó alkalommal Miskolc irányába forduljunk (így Nyugati utca, Pesti utca, majd Böszörményi út). Ezen az úton haladva abban a kereszteződésben, ahol balra kanyarodva az M35-ös autópálya irányába haladhatnánk tovább, ott kanyarodjunk jobbra. Az Interspar/Praktiker (bal oldalon) utáni kereszteződésben balra kanyarodva az Egyetem sugárútra. Az út végén balra megkerülve az egyetemi parkot, közelíthető meg a parkolóhely.
  • 47 főútvonal esetén: Végigkövetve az utat, elhaladva a Fórum (bal oldal), Plaza (jobb oldal) elérünk a Kölcsey Ferenc Művelődési Központhoz (bal oldal), itt kanyarodjunk jobbra az Egyetem sugárútra. Az út végén balra megkerülve az egyetemi parkot, közelíthető meg a parkolóhely.

Amit hozni kell

  • GPS, és a hozzá tartozó kábel (kivéve mini USB), amivel a pontokat fel, a tracklogot le tudjuk tölteni. Az esetleg PDA-val indulóknak memóriakártyára tudjuk felmásolni a pontokat. ActiveSync NEM LESZ! Korlátozott számban lehetőség lesz GPS készülékek kölcsönzésére. Ennek feltételei hamarosan meghatározásra kerülnek.
  • PMR, a kapcsolattartáshoz. (PMR446 4/12-n magyar nyelven, PMR446 3/10-n angol nyelven).
  • toll vagy ceruza.
  • mindenben feltöltött akku, és pótakku.
  • Mindenre elszántaknak: fejlámpa, UV lámpa, internetképes telefon, fényképezőgép, stb.
  • A várható időjárásnak megfelelő ruházat, azaz réteges, vízálló ruházat, zárt vízálló cipő, kamásli, sapka, sál, öltöny, fürdőruha (erre tényleg szükség lehet).
  • A ruhák esetleges szennyeződéseinek eltávolítására nedves törlőkendő, törölköző...

Amit biztosítunk

A bázison rendelkezésre áll: mosdó, illemhely, nyilvános telefon, bankautomata, pihenő terület, wi-fi (kizárólag a versennyel kapcsolatos letöltések érdekében), elektromos áram, ital automata. Az étkezési lehetőséggel kapcsolatos információk később kerülnek megosztásra.


Fizetés

A nevezési díj a professzionális versenyekre előzetes, március 2-ig történő átutalás esetén 2000 Ft/GPS készülék. A nevezési díj átutalását a 11738235-20000600-00000000 (számlatulajdonos: DE Tud. Továbbképző Központ Kft.) számlaszámra kérjük. A Közlemény rovatba kerüljön beírásra a "DEocaching" azonosító és a résztvevő teljes neve.
A helyszíni nevezés 3500 Ft/GPS.


Jogi nyilatkozat

A Találkozón mindenki csak saját felelősségére vehet részt. A Szervezők kizárják felelősségüket bármely, a résztvevőket érő sérülés vagy kár tekintetében.

A Találkozón fiatalkorúak szülői felügyelet mellett vagy szülői engedéllyel vehetnek csak részt.

Az elveszített, elhagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Károkozás esetén annak elkövetője viseli a kár megtérítésének kötelezettségét, legyen az erkölcsi kár, vagyoni kár, nem vagyoni kár.